Strak, ruimtelijk en licht
Met persoonlijke accenten
En afgewerkte details

CC Vastgoed spot te renoveren panden met eigenheid. En bouwt hun binnenkant om tot jouw pagina uit een interieurmagazine.

Het licht schijnt door de vele vensters. Kamers zijn perfect in elkaar gepuzzeld. Elk detail is afgewerkt. CC Vastgoed staat bekend om zijn specifieke aanpak en strakke stijl. Onze interieurs ogen fris en hedendaags, met aandacht voor ruimte en licht. Denk aan een open living, een moderne keuken of een ingebouwde kast. Leg je graag jouw persoonlijke accent? Dan integreert CC Vastgoed het in jouw ontwerp.

Wij adviseren, jij kiest

Notenparket, keramische tegels of rustiek keukenblad? CC Vastgoed selecteert voor jou alleen duurzame kwaliteitsmaterialen – met passie en vakmanschap. Daaruit kies jij wat bij jou past. Elke keuken is standaard uitgerust met Siemens-toestellen. Want comfort staat voorop, zonder extra kosten.

Tot in de puntjes afgewerkt

Zwaai de deur open en geniet van huiselijke gezelligheid. Elke ruimte komt mooi tot haar recht. Elk meubel staat op zijn plaats. Elk element is perfect afgewerkt. Je koopt een huis met een verleden voor een instapklare toekomst. Zonder verbouwstress, maar met persoonlijke follow-up – tot na de verhuizing.

Strakke stijl, mooie materialen
  • ruim, licht en modern interieur
  • perfect afgewerkte details
  • duurzame materialen
  • keukentoestellen van Siemens
  • topkwaliteit voor een vaste prijs