Investeer in vastgoed
En bouw extra kapitaal op

Op zoek naar een betrouwbare belegging?
Koop een betaalbare renovatiewoning: zo verhuurd, zo verdiend.

Het aantal vastgoedbeleggers in België blijft stijgen. De rente voor woonkredieten staat dan ook historisch laag: spaarboekjes brengen weinig op. En een extra krediet zorgt voor belastingvoordeel.

Gemakkelijk, veilig en rendabel

Investeer in een instapklare woning van CC Vastgoed. Je hoeft je geen zorgen te maken om verbouwingen of follow-up. Onze specialisten maken alles huurklaar — en zorgen zelfs voor een huurder als je dat wilt. Die laatste betaalt dan maandelijks een deel van jouw lening af. Krijg je een mooi bod voor verkoop? Dan strijk je de meerwaarde op. Jouw kapitaal groeit dus sneller dan bij de bank.

Extra inkomsten

Een huis verhuren levert jou maandelijks een mooi extraatje op. En je hoeft er bijna niets voor te doen. Gun jezelf dus wat (financiële) gemoedsrust met een huurhuis.

Zekere toekomst

De vergrijzing groeit. En de sociale zekerheid hinkt achterop. Wil jij garanties voor je oude dag? Investeer dan nu in vastgoed. Zo ben je minder afhankelijk van je persioen.

Meer rente

Je krijgt meer rende met een vastgoedbelegging dan op de bank. Huizen- en huurprijzen blijven stijgen, terwijl spaarboekjes nauwelijks nog iets opbrengen.

Veilige belegging

De vastgoedmarkt is heel stabiel - in tegenstelling tot de beurs. Bakstenen gaan niet failliet. Op lange termijn stijgen ze zelfs in waarde.

Lage intrest

De hypotheken staan historisch laag. Momenteel sluit je dus heel goedkoop een lening af, wat een extra eigendom nu nog interessanter maakt.

Een extra huis is een veilige, zekere en waardevolle investering.

Het voordeel van een extra huis
  • maandelijks huurgeld
  • hoog rendement
  • winst bij doorverkoop
  • belastingsvoordeel
  • zekere belegging

Denk je na over een opbrengsteigendom?
Dan is nu een goed moment.
Bekijk het aanbod

"Wij kozen voor een eigen, gerenoveerde opbrengstwoning
in plaats van een duur, verouderd kot."

“Een ingerichte keuken, een prachtige badkamer, ruime slaapstudeerkamers en een stadstuintje – allemaal binnen ons budget.”