Terug naar de getuigenissen
"Na vier maanden ploffen we al
in onze eigen zetel."
Het verhaal van een startend koppel
RENOVATIE
Onze sleutel naar de toekomst

Vorig jaar beslisten Frederik en Sharona om samen te wonen. Het startschot voor de zoektocht naar hun ideale huis.

"Geen gemakkelijke klus! Of de ligging is perfect – maar we moeten nog te veel renoveren. Of we vinden een huis dat weinig opknapwerk vraagt – maar te ver van ons werk ligt.
We zoeken en tikken uren op Immoweb. Tot er plots ... een nieuwe deur openzwaait: CC Vastgoed. Met dit bedrijf lijkt het mogelijk om onze thuis te bouwen. We twijfelen geen seconde en nemen contact op om meer te horen over ons droomconcept.
Het avontuur kan beginnen. Na een paar telefoontjes, hebben we een afspraak met Christophe. En met onze toekomst. Het plan? Samen alle opties bekijken en bespreken.
Zo gezegd, zo gedaan. We treffen elkaar in een huis dat Christophe net kocht – klaar om volledig te renoveren. Ik voel niet meteen een klik, mijn vriendin ook niet. We zien gewoonweg niet wat dit pand in zijn mars heeft. De reactie van Christophe? Hij toont ons nog twee andere huizen, die al meer zijn afgewerkt. Het eerste pand is volledig gestript. Onze ogen gaan open: zo veel ruimte, zo veel mogelijkheden! Het tweede pand trekt ons helemaal over de streep: hier komt de typische, strakke stijl van CC Vastgoed mooi tot zijn recht. Na de uitleg en rondleiding van Christophe wordt het snel duidelijk: dit is wat we zoeken.
Na twee bezoekjes aan ons pand zijn we overtuigd: we gaan ervoor! Alles komt in een stroomversnelling. De werken starten op 1 oktober. En een week later is ons huis al onherkenbaar: alleen de muren staan nog recht! Tijd om keuzes te maken: tegels uitzoeken, laminaat vergelijken en onze ideale keuken in elkaar puzzelen. Gelukkig telkens met de hulp van ervaren vakmannen.
Hoe meer bouwwerken er gebeuren, hoe vaker we langsgaan. En hoe meer we onder de indruk zijn van de vooruitgang. Ons pand verandert stilaan in ons droomhuis. Na vier maanden ploffen we al in onze zetel. In ons eigen huis. Tot in de kleinste details afgewerkt. En helemaal zoals wij het willen. Zalig!
Bouwen of verbouwen zonder stress is dus mogelijk. Kijk maar naar ons.
CC Vastgoed renoveerde onze woning volledig naar onze wensen. Zonder dat wij hoefden te stressen over de werken.
Bedankt dus! Bedankt voor de sleutel tot ons droomhuis."

Frederik en Sharona